Varstvo osebnih podatkov

Spletno stran www.hearts-jewellery.com upravlja Tina Sterle, s.p., oblikovalka nakita Heart’s jewellery. Pri svojem poslovanju se zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je spletna trgovina zavezana k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine www.hearts-jewellery.com, pospeševanja prodaje in tržnega obveščanja prek elektronske pošte se zbirajo naslednji podatki uporabnikov:

  1. ime in priimek
  2. naslov in kraj bivanja
  3. naslov za pošiljanje naročenega blaga
  4. naslov elektronske pošte
  5. telefonska številka

Zbiramo tudi podatke, ki so tehnično nujni za prikaz spletne strani ter za zagotovitev stabilnosti in varnosti kot so IP naslovi uporabnikov.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena oz. s hrambo sporočil s katerimi je bilo opravljeno naročilo.

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Zavezujemo se, da vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

V kolikor bi prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Vaše pravice v povezavi z obdelavo osebnih podatkov
V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice, ki jih določa Splošna uredba o varstvu podatkov Evropske unije. Ta vključuje pravico do dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, prenosa, ugovora in pritožbe.

Za vaše pritožbe, ugovore in spremembe osebnih podatkov nam pišite na tina@hearts-jewellery.com.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu.

Stari trg pri Ložu, 18. 1. 2022