Rada imam revije, ki ti že izberejo različne kombinacije in določajo stile. Tako dobiš vpogled v nove kombinacije, ki se jih sama morda nikdar ne bi domislila. In dokler se v tem tednu ni shladilo, nisem niti želela razmišljati o jesenskih oblačilih.

Pred tednom sem bila pri starših in tam imam navado, da ob kavi v miru prelistam zadnji kup oglasnih revij, ki jih dobimo po pošti.

Vmes je bila tudi revija SuperStyle, ki jo izdaja najboljši nakupovalni kotiček Supernova. Kot top tri trende jeseni navajajo: karo, usnje in pletenine.

Tako si lahko skombiniramo oblačila za v službo, prosti čas in čas, ki ga preživimo doma.

Za službo si oblečemo kariraste hlače ali plašč. Karo letos dobimo v najrazličnejših odtenkih. Prevladujejo bež in rjave kombinacije ter kombinaciji črno-rdeča in črno-bela.

Za popoldanske sprehode po mestu, si lahko privoščimo kakšen usnjen kos. Poleg jakne lahko v teh dneh nosimo krilo ali usnjene kratke hlače. Bodite drzne in sezite tudi po usnju, ki ni črne barve.

Na koncu pa je nekaj najlepšega, ko se doma zavijemo v topel pleten pulover. Naj bo resnično puhast in topel, da te pogreje vse do srca.

Oblačila v karirastih vzorcih ne dobimo samo v butičnih trgovinah. Letos jih najdemo skoraj povsod. Zgornje fotografije so iz Takko Fashion jesenske kolekcije.

Še zadnji cvetovi sončnic se počasi poslavljajo, saj nizke temperature niso ugodnje zanje.

Sem pa toliko bolj vesela, ko vidim, da bomo spet nosili oblačila v rumeni, saj mora biti sonce res vedno z nami in v našem srcu, tako kot pravi Lorella Flego.

Da boš svoja jesenska oblačila opremila z nekaj dodatki sem ti spodaj pripravila nekaj idej (vse pa je možno tudi naročiti 😊).

Jesenska kolekcija

Nova kolekcija nakita je tukaj! Pestra in za vse okuse. Zate in za tvoje prijateljice. Da bo vsak dan čudovit, ko ga boste nosile.

obdari se ali obdari bližnje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.